Home |Contact| Links

 

Modevakschool

Welkom op de site van Modevakschool v 't Klooster.

Modevakschool van 't Klooster is een particuliere school en is sinds 1992 aangesloten bij de Landelijke ENSAID Modevakschoolvereniging. De lessen worden gegeven door Ina van 't Klooster. In 1973 is zij afgestudeerd als Couturier en in 1997 als Coupeuse Lerares bij de ENSAID. Daarna heeft zij in 1998 de Vakerkenning van de Branchevereniging van Kleermakers en Modevakscholen behaald.

Kleding moet goed passen en vakkundig gemaakt zijn. Wil je dat jouw zelfgemaakte kleding ook aan deze eisen voldoet? Of heb je een inspirerend kleding idee, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken. Modevakschool v't Klooster denkt graag met je mee. Er is aandacht voor de juiste stofkeuze, goede pasvorm en afwerking.

Daarnaast is het ook mogelijk om je te laten opleiden tot professional. Modevakschool v't Klooster is aangesloten bij de ENSAID vakopleiding.

Tijdens de lessen leer je patroontekenen, stofleggen, knippen, naaien en alle kennis en technieken die bij het modevak horen. Mocht je nog geen eigen naai- of lockmachine tot je beschikking hebben, dan is dit geen probleem. Er zijn naaimachines en een lockmachine aanwezig tijdens de lessen.

Ook is het mogelijk om zelf "Lingerie op maat" te maken. Hiervoor geldt wel dat je enige ervaring hebt.

Wil je leren breien of haken ook dat kan tijdens de naailessen.

Of je nu voor jezelf maakt of graag de de opleiding volgt er wordt individueel lesgegeven, iedere leerling kan in zijn/haar eigen tempo werken en krijgt persoonlijke aandacht.

Ina v 't Klooster

Agenda:

Lingerie Cursus

Datum volgt bij voldoende aanmeldingen inschrijven